Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Το «Palau» φοράει τα... γιορτινά του για τη «μάχη» (vid)

Παλαού Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός
Γεμάτο κασκόλ θα είναι το «Palau» για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό το βράδυ (22:00, Live στο Gazzetta), στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play off της EuroLeague. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα play off της EuroLeague. Με το «Palau» να φοράει τα γιορτινά του. Οι Καταλανοί θέλουν να ετοιμάσουν μία ατμόσφαιρα που να σπρώξει την ομάδα του Γκριμάου, δίνοντας χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου.

Με τα κασκόλ να τοποθετούνται σε κάθε θέση του «Palau», έτοιμα να φιλοξενήσουν τους φαν των Καταλανών. Σε χρώματα φυσικά «μπλαουγράνα», με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στο ματς της κανονικής περιόδου και να μην ηττηθεί τρίτη φορά στη σεζόν.

Με τις δύο ομάδες να έχουν τη δική τους ιστορία, ακόμα και σε σειρά play off, αφού το 2015 οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχασαν το Game 1 της σειράς, αλλά κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο Final Four. Μία σειρά που δεν ξεχνάει ο Τρεμέλ Ντάρντεν και θυμήθηκε το πώς ένιωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Το βίντεο της από το «Palau»