Κάτας: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, ελπίζω να μάθαμε από τη σειρά με τη Μονακό»

ο Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στη σειρά των play off με τον Παναθηναϊκό κάνοντας ειδική αναφορά στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων αλλά και στην εμπειρία συγκεκριμένων παικτών των «πρασίνων».

Στην τελική ευθεία μπήκε η έναρξη των φετινών play off της Euroleague. Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (23/4, 20:30) όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε μια σειρά που θα «ξυπνήσει» μνήμες από τα... παλιά και την τελευταία φορά (2012) που οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί σε Final 4 ύστερα από αγώνες play off μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά την εύκολη επικράτηση της Μακάμπι επί της Χάποελ Μπερ Σεβά στο ματς του πρωταθλήματος Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σειρά με τους «πράσινους» λέγοντας αρχικά: «Υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε πιο γρήγορα και με συνεχής ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές ωστόσο έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με την εμπειρία ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού».

Και συνέχισε: «Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτήν που παίξαμε πέρυσι κόντρα στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκομίσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζοντας τα παιχνίδια στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι ντεζαβαντάζ».