Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χάποελ Μπερ Σεβά 90-77: Ξεκούρασε τους Μπράουν, Μπόλντγουϊν και έρχεται ΟΑΚΑ

Δημήτρης Οικονόμου
Μπάλντγουιν

bet365

Περίπατο με... rotation για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά (90-77) λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα play off της EuroLeague.

Επίδειξη δύναμης για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, έκανε η Μακάμπι (21-3). Ο Κάτας είδε τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο και με αρκετούς διακριθέντες επιθετικά.

Έτσι η Μακάμπι επικράτησε της Μπερ Σεβά (5-17) με 90-77 και πλέον φτιάχνει βαλίτσες για το ΟΑΚΑ ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (πρώτο παιχνίδι την Τρίτη) για τα play off της EuroLeague.

Ο Ρόμαν Σόρκιν ήταν ο καλύτερος παίκτης για τη Μακάμπι με πληθωρική εμφάνιση και 21 πόντους (7/13 2π.), μαζί με 8 ριμπάουντ. Διψήφιοι ήταν και οι Τζο Τόμασον (11π.), Τζέιμς Γουέμπ (11π.), Τζος Νίμπο (10π.), με τον Λορέντζο Μπράουν να παίρνει... ρεπό και τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν να παίζει μονάχα 8'20''.

Ο Γκραντ Σέρφιλντ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ από την πλευρά των ηττημένων.

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 52-46, 72-59, 90-77

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα