Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με διαφορετικά... όπλα»

Νίκος Καρφής
Ο Ρότζερ Γκριμάου.
O Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τη σειρά της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στα play off της Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα play off της Εuroleague, με τους Καταλανούς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε στη «Sport» και στάθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των Πειραιωτών

«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season. Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο ... όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων o προπονητής των Καταλανών.