Παρτιζάν: Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» δεν περιμένει βοήθεια από τον Ερυθρό Αστέρα

Newsroom
Παρτιζάν: Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» δεν περιμένει βοήθεια από τον Ερυθρό Αστέρα
Η Παρτιζάν υποδέχεται τη Βαλένθια στο φινάλε της regular season και παράλληλα θέλει νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Εφές για να μπει στο Play In όμως ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαήλοβιτς δεν περιμένει... δώρο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Εφές κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στο Play In της EuroLeague αφού μπορεί να τα καταφέρει κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη (11/4, 20:30).

Πάντως η αναμέτρηση της Εφές με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενδιαφέρει άμεσα την Παρτιζάν. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου περιμένουν ήττα των Τούρκων και παράλληλα θέλουν νίκη επί της Βαλένθια (12/4, 21:30) για να μπουν εκείνοι στο Play In αντί της Εφές.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς μίλησε στο Informer και παραδέχτηκε ότι δεν περιμένει... δώρο από τον Ερυθρό Αστέρα: «Η κατάσταση αυτή είναι ελκυστική για τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για τον εαυτό του, στο τέλος μιας σεζόν όπου στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας. Πιστεύω πως περισσότερο κοιτάζουν την ομάδα τους και την ανάλυση της χρονιάς στην οποία απέκτησαν 13-14 παίκτες και άλλαξαν δύο προπονητές.

Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την Εφές, όχι για τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικός στην Κωνσταντινούπολη. Και δεν βλέπω το λόγο γιατί να τους ευχαριστήσω για ένα αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε καθήκον απέναντι στους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας να κάνουμε το καλύτερο και να κερδίσουμε τη Βαλένθια. Ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της σεζόν είναι η πρόκριση στα play off της EuroLeague. Απομένει μια ακόμη αγωνιστική, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολλές πιθανότητες και πως δεν εξαρτώνται όλα από μας. Όμως ας περιμένουμε και ας κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος».