ΓεροΓιοβάισα: Ο μονόδρομος του Βελιγραδίου

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αιζάια Κάνααν
Δυο στροφές πριν το φινάλε της regular season ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα «must win» παιχνίδι στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει... ήσυχη βραδιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστια ζημιά στην Παρτιζάν και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου άφησε την ομάδα του Ζοτς εκτός Play In της Euroleague. Μια εβδομάδα μετά το μεγάλο «διπλό» η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που δεν θα μπει για να το παίξει αλλά για να το κερδίσει!

Η ευρωπαϊκή σεζόν των Σέρβων έχει τελειώσει, ενώ οι Πειραιώτες... καίγονται για το «διπλό» ώστε να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη που δίνουν για να «τρυπώσουν» στην τετράδα στο photo finish της regular season. Θεωρώ πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα αγχωθεί καν, οπότε στα μάτια μου φαντάζει «safe» επιλογή το διπλό με handicap -6.5 στο 1.87. Από εκεί και πέρα οι Over 8.5 πόντοι του Μουσταφά Φαλ πληρώνουν στο 1.83, ενώ τα Over 2.5 τρίποντα του Αϊζάια Κάνααν στο 2.35.

Να κλείσουμε και με λίγο μπαλίτσα. Στις 22:15 η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League. Δυο από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του Νησιού. Πιστεύω πως η αφέλεια τους και τα αμυντικά τους προβλήματα θα μας χαρίσουν ένα χορταστικό ματς. Προτείνω Bet Builder με G/G, Over 2.5 γκολ, Οver 6.5 κόρνερ και «διπλό» ή ισοπαλία (διπλή ευκαιρία) σε συνολική απόδοση 3.40.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα