Λαρεντζάκης: «Δεν πιστεύω ότι θέλει κάποιος να μας επιλέξει στα play off» (vid)

Λαρεντζάκης: «Δεν πιστεύω ότι θέλει κάποιος να μας επιλέξει στα play off» (vid)

Newsroom
Larentzakis
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διασταυρώματα της Euroleague λέγοντας ότι κανείς δεν θα ήθελε να «πέσει» με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων την «επόμενη φάση» της Euroleague με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στα play off εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι το αβαντάζ της έδρας δεν θα παίξει και τόσο μεγάλο ρόλο αναφορικά με την εξέλιξη των σειρών:

«Εμείς τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τίποτε άλλο. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα να δούμε τι θα γίνει. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όποιος αντίπαλος έρθει στα playoffs θα τον αντιμετωπίσουμε με την εμπειρία μας. Θεωρώ ότι η έδρα πλέον δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο» είπε αρχικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και συνέχισε:

«Σίγουρα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι το πλεονέκτημα δεν παίζει τόσο ρόλο και σπάνε οι έδρες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα θέλει να μας επιλέξει. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Έχουμε εμπειρία και είμαστε σκληροί. Δεν νομίζω κάποια ομάδα θα θέλει να παίξει μαζί μας στα playoffs. Ο Μιλουτίνοφ θα μπει σιγά-σιγά, όπως και ο Πετρούσεφ. Είναι σημαντικό που θα επιστρέψουν και θα μας κάνει μόνο καλό φυσικά».