Παναθηναϊκός: Στην Μπολόνια για το σπουδαίο ματς με τη Βίρτους ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στην Μπολόνια και θα παρακολουθήσει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βίρτους στην κατάμεστη Virtus Segafredo Arena.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια (29/3, 21:30, LIVE από το Gazzetta) και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη στην Ιταλία και θα δώσει το παρών στη Virtus Segafredo Arena.

Τις προηγούμενες ημέρες ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν και ζήτησε το «3/3 αυστηρά» στα ματς που απομένουν με τη Βίρτους, την Μπάγερν Μονάχου και την Άλμπα , στη μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Έτσι, λοιπόν, θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του «τριφυλλιού» στην κατάμεστη Virtus Segafredo Arena, με τους Ιταλούς να ανακοινώνουν sold out τις προηγούμενες ημέρες. Εξάλλου, ο Γιαννακόπουλος έχει βρεθεί ξανά στο γήπεδο στους εκτός έδρας αγώνες με τη Μονακό, την Αρμάνι Μιλάνο και πρόσφατα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.