Λαρεντζάκης: «Αυτή η νίκη δείχνει την ομάδα που είμαστε»

Λαρεντζάκης: «Αυτή η νίκη δείχνει την ομάδα που είμαστε»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το χαρακτήρα του Ολυμπιακού, μετά την επικράτηση στην έδρα της Παρτίζαν.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν, για την 32η αγωνιστική της EuroLeague με σκορ 74-69.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης διαπίστωσε ότι αυτή η επικράτηση, δείχνει το χαρακτήρα που έχει Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις Λαρεντζάκη

«Παίξαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ένα μπάσκετ που θέλουμε να δείχνουμε σαν ομάδα. Οι νίκες αυτές δείχνουν χαρακτήρα, και πρέπει να παίζουμε σε αυτό τον ρυθμό γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.

Στο παιχνίδι πηγαίναμε φάση-φάση, όπως μας είπε και ο κόουτς και κάθε άμυνα ήταν σημαντική. Όταν παίξαμε "άρνηση" στην μπάλα, αυτό ήταν το κλειδί και γυρίσαμε το ματς. Βάλαμε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα, μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη. Έπρεπε να πάμε όλοι μαζί στα ριμπάουντ και αυτό ήταν σημαντικό για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα.

Πάντα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, δεν κάνουμε σχέδια μακρινά. Θα ξεκουραστούμε τώρα και μετά παίζουμε με τον Άρη. Δε μου αρέσει να λέω για... ταβάνια και που μπορούμε να φτάσουμε, ειδικά φέτος με τους τραυματισμούς. Αυτή η νίκη δείχνει την ομάδα που είμαστε».

@Photo credits: INTIME