Μπάνκι: «Ο Αταμάν έδωσε στον Παναθηναϊκό αγωνιστική ταυτότητα, είναι επάξια στη δεύτερη θέση»

Μπάνκι
Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, μιλώντας για τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στην Ιταλία τη Βίρτους Μπολόνια, στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 32η αγωνιστική της Euroleague, την Παρασκευή (29/3, 21:30).

Ο προπονητής των αυριανών γηπεδούχων, Λούκα Μπάνκι, στις δηλώσεις του πριν την επερχόμενη αναμέτρηση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κόουτς του «τριφυλλιού» Εργκίν Αταμάν, ενώ υποστήριξε πως οι «πράσινοι» θα είναι σκληροί αντίπαλοι.

«Να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση»

«Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα συγκεντρώνοντας πολύτιμες νίκες που σήμερα τον τοποθετούν επάξια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας χάρη στην επιθετικότητα της άμυνας και την πάντα ισορροπημένη επίθεση. Σίγουρα θα είναι σκληροί αντίπαλοι και αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά επιθυμία μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες για να φέρουμε την απόδοσή μας στο επίπεδο μιας κορυφαίας ομάδας.

Θα φροντίσουμε να προσέξουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση, χάρη και στην ενέργεια που θα μπορέσουν να μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να ζήσουμε άλλη μια βραδιά μεγάλων συναισθημάτων».