Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

.
Ο Έντι Ταβάρες έδειξε την πρόθεσή του να παραμείνει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα, σε παιχνίδι για την 32η αγωνιστική της Euroleague, την Παρασκευή (29/3, 21:30).

Στις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης, ο σταρ της «Βασίλισσας», Έντι Ταβάρες, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι έχει θέσει στόχο να παραμείνει στην ισπανική ομάδα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο ανέφερε επίσης ότι κανένας δεν ξέρει το μέλλων.

Ο ίδιος όμως σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εξετάζει την περίπτωση της επιστροφής του στο NBA ενώ η Marca έχει κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς»

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς - παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος»