Παρτίζαν: Στο Βελιγράδι ο ΛεΝτέι, αποφασίζει ο Ομπράντοβιτς αν παίζει με τον Ολυμπιακό

Γκος
Ο Ζακ ΛεΝτέι έφτασε στο Βελιγράδι και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα κρίνει αν ο Αμερικανός φόργουορντ θα αγωνιστεί στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό (28/3, 21:30).

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς περίμενε την άφιξη του Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος είχε πάρει ειδική άδεια λόγω του θανάτου στενού συγγενικού του προσώπου.

Ωστόσο, ο ΛεΝτέι έπρεπε να βρίσκεται στο Βελιγράδι για να συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης. Κάτι που δε συνέβη. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε στη Σερβία την Τετάρτη (27/3), την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (28/3, 21:30) και πλέον η συμμετοχή του ή όχι είναι αποκλειστικά στα χέρια του προπονητή του.

«Άπαντες είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν προπονήθηκε. Δεν τον είδα στο γήπεδο. Μάς ενημέρωσε ότι θα συμμετείχε στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης. Θα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα στην Ποντγκόριτσα (σ.σ. το «διπλό» στην έδρα της Στουντέντσκι). Νομίζω είχε κάποια προβλήματα με τις πτήσεις όμως για να πω την αλήθεια, αυτό είναι δουλειά του κλαμπ, όχι δική μου. Έχω να ασχοληθώ με τους παρόντες», είχε πει σχετικά ο Ζοτς, προτού «πατήσει» σερβικό έδαφος ο ΛεΝτέι.