Ομπράντοβιτς: «Περίμενα τον ΛεΝτέι στην προπόνηση πριν από τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήλθε»

Newsroom
Ομπράντοβιτς
Η Παρτιζάν διεκδικεί την πρόκριση στο Play In της EuroLeague αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (28/3) όμως ο Ζακ ΛεΝτέι απουσίασε από την προπόνηση των Σέρβων την παραμονή του ματς με τους Πειραιώτες.

Η Παρτιζάν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ και έπονται οι τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (28/3, εντός), την Άλμπα (4/4, εκτός) και τη Βαλένθια (12/4) με στόχο την πρόκριση στο play in.

Μάλιστα στο ματς με τους Κυπελλούχους Ελλάδας θα δώσει το παρών ο Τόνι Κούκοτς, o θρύλος του κροατικού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, ως επίσημος προσκεκλημένος της Παρτιζάν.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος απουσίασε τις προηγούμενες ημέρες αφού ταξίδεψε στις ΗΠΑ ώστε να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Ο Αμερικανός επέστρεψε στο Βελιγράδι όμως παραμένει χωρίς προπόνηση, όπως εξήγησε ο κόουτς της Παρτιζάν μιλώντας στους εκπροσπώτους του Τύπου: «Άπαντες είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν προπονήθηκε. Δεν τον είδα στο γήπεδο. Μάς ενημέρωσε ότι θα συμμετείχε στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης. Θα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα στην Ποντγκόριτσα (σ.σ. το «διπλό» στην έδρα της Στουντέντσκι). Νομίζω είχε κάποια προβλήματα με τις πτήσεις όμως για να πω την αλήθεια, αυτό είναι δουλειά του κλαμπ, όχι δική μου. Έχω να ασχοληθώ με τους παρόντες».