Σενγκέλια: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague»

Ο Τόρνικε Σενγκέλια.
O Τόρνικε Σενγκέλια μίλησε για το επικείμενο και κρίσιμο ματς ανάμεσα στη Βίρτους Μπολόνια και τον Παναθηναϊκό, για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για τη 2η θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague περνάει (και) από την Μπολόνια.

Η αναμέτρηση με τη Βίρτους (29/3, 21:30) είναι το επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με το φόργουορντ της ιταλικής ομάδας, Τόρνικε Σενγκέλια να χαρακτηρίσει τον Παναθηναϊκό ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

«Προφανώς χρειαζόμαστε μια νίκη τώρα. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στα αρνητικά αυτή τη στιγμή και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, αλλά πρακτικά τα ξέρουμε ήδη αυτά. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα», είπε ο Σενγκέλια στη σέρβικη ιστοσελίδα Sport Klub, μετά την ήττα της Βίρτους από τον Ερυθρό Αστέρα.

Και συνέχισε: «Θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε. Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και μετά με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

@Photo credits: Virtus Bologna twitter