Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς Χάκετ και Κορντινιέ κόντρα στην Ζάλγκιρις

Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς Χάκετ και Κορντινιέ κόντρα στην Ζάλγκιρις

Γιώργος Κούβαρης
Ντάνιελ Χάκετ
Με δύο σημαντικά προβλήματα θα φιλοξενηθεί στην «Zalgirio Arena» του Κάουνας η Βίρτους Μπολόνια για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν έφταναν οι back to back ήττες σε Euroleague και ιταλικό πρωτάθλημα, ήρθε να προστεθεί και επιπλέον «πονοκέφαλος» στον Λούκα Μπάνκι.

Εκτός του Ντάνιελ Χάκετ ο οποίος απουσιάζει εδώ και 10 ημέρες λόγω προβλήματος στο γόνατο, ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αζάια Κορντινιέ!

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο τελευταίο ματς για την ιταλική λίγκα κόντρα στην Πέζαρο και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ενόψει του αγώνα με την Ζάλγκιρις (19/3, 20:00) στο Κάουνας. Τόσο ο Κορντινιέ, όσο και ο Χάκετ είναι αμφίβολοι και για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (22/3, 20:00) στο Βελιγράδι.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει αγωνιστεί σε 27 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ ανά 24:42 λεπτά συμμετοχής, ενώ αντίστοιχα ο Αζάια Κορντινιέ έχει πάρει μέρος σε 28 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με 9.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 23:10 λεπτά.