Αρμάνι Μιλάνο: Τέλος ο ΜακΓκρούντερ για προσωπικούς λόγους

Αρμάνι Μιλάνο: Τέλος ο ΜακΓκρούντερ για προσωπικούς λόγους

ΜακΓκρούντερ
Χωρίς τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ θα κυνηγήσει την είσοδό της στο play in της φετινής EuroLeague η Αρμάνι Μιλάνο, με τον Αμερικανό να επιστρέφει στην πατρίδα του αφού λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ δε μακροημέρευσε στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν σήμερα τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ να ολοκληρώνει τη θητεία του.

Η ανακοίνωση της Αρμάνι κάνει λόγο για ένα προσωπικό ζήτημα του ΜακΓκρούντερ, που τον αναγκάζει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και έτσι να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του καριέρα.

Ο Αμερικανός έκανε ντεμπούτο στην EuroLeague την 22η αγωνιστική και έπαιξε σε επτά παιχνίδια, μετρώντας 7.6 πόντους μέσο όρο και 2.6 ριμπάουντ μαζί με 0.9 τελικές πάσες στα 18 λεπτά που αγωνιζόταν.

Ωστόσο η Αρμάνι θα πορευτεί πλέον χωρίς εκείνον στην προσπάθεια που κάνει να μπει στο play in, ούσα μία νίκη πίσω από τις Παρτίζαν και Βαλένθια στη 12η θέση. Θυμίζουμε πως το «παράθυρο» των μεταγραφών στην EuroLeague έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορούν πλέον οι ομάδες να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις.

@Photo credits: EuroLeague