All Time Ολυμπιακός vs All Time Παναθηναϊκός: Ποιος θα νικούσε; (poll)

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό
Το Gazzetta βάζει τους αναγνώστες του στην εξίσωση και τους ζητά να αποφασίσουν ανάμεσα στην All Time ομάδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ημέρα ντέρμπι αιωνίων η σημερινή για τη Euroleague και όπως είναι λογικό είναι το ματς που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα. Άλλωστε η Εuroleague μας προετοίμασε μέρες πριν και ανέβασε μια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:45), με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη ακόμα και για το πλεονέκτημα έδρας στα play off και την πρώτη τετράδα. Οι ερυθρόλευκοι είναι στο 17-11 και την πέμπτη θέση, ενώ οι πράσινοι είναι στην τρίτη θέση και το 18-10.

Το Gazzetta ποτέ δεν ξεχνά τους αναγνώστες του και για άλλη μια φορά τους... βάζει στο παιχνίδι. Από τις δύο ομάδες έχουν παρελάσει σπουδαία ονόματα στο παρελθόν, ενώ μερικοί παίζουν ακόμα και σήμερα. Παιχταράδες που έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία των ομάδων. Το Gazzetta δημιούργησε τις All Time ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας μια απίθανη 12άδα, ενώ για λίγο έκοψε και 4 παίκτες από την κάθε ομάδα.

Δείτε τις φοβερές 12άδες των ομάδων που δημιουργήσαμε και ψηφίστε ποιος θα νικούσε!

Oλυμπιακός: Σπανούλης, Πρίντεζης, Τάρπλεϊ, Ντέιβιντ Ρίβερς, Χάινς, Έντι Τζόνσον, Τόμιτς, Πάσπαλι, Τάρλατς, Φασούλας, Κώστας Παπανικολάου, Σιγάλας

Κόπηκαν για λίγο: Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς, Φορντ, Μπέρι

Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης, Bράνκοβιτς, Γουίλκινς, Σκοτ, Μποντίρογκα, Αλβέρτης, Φώτσης, Μπατίστ, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς , Γκάλης, Ράτζα

Κόπηκαν για λίγο: Γιαννάκης, Ρέμπρατσα, Τσαρτσαρής, Νίκολας

*Να θυμίσουμε πως εξετάζουμε το πέρασμα τους μόνο από τις συγκεκριμένες ομάδες και όχι συνολικά τις καριέρες τους (για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αγαπημένοι αναγνώστες). Για παράδειγμα αν διαλέγαμε με βάση τη συνολική καριέρα σε όλες τις ομάδες, ο Παπαλουκάς δεν γινόταν να λείπει από την 12άδα των ερυθρολεύκων.

*Ο Ράτζα μπήκε στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό, επειδή έπαιξε 1 χρόνο περισσότερο στους πράσινους.

Cover photo: Χρήστος Ζωίδης

Loading...