Ομπράντοβιτς: «Θα πω μόνο ότι το πλάνο της τελευταίας επίθεσης ήταν διαφορετικό»

Ομπράντοβιτς: «Θα πω μόνο ότι το πλάνο της τελευταίας επίθεσης ήταν διαφορετικό»

Ομπράντοβιτς: «Λυπάμαι για τον Ιτούδη»
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην τελευταία (χαμένη) επίθεση της Παρτίζαν, στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο. Και όσα είπε δεν ήταν ευχάριστα για τους παίκτες του.

Η Παρτίζαν υπέστη μία κομβική ήττα, για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, στο Μιλάνο (85-83), με την ομάδα από τη Σερβία να έχει την τελευταία ευκαιρία για να οδηγήσει το ματς στην παράταση, αλλά να την... σπαταλάει.

Μετά το ματς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είχε διάθεση να πει πολλά. Αλλά όσα είπε ήταν γεμάτα από «φαρμάκι» για τους παίκτες του.

«Θα πω μόνο ότι η τελευταία επίθεση ήταν σχεδιασμένη διαφορετικά», είπε για την επίμαχη κατοχή. Αλλά την ίδια στιγμή μετέφερε την κριτική του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. «Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να μιλάει για την τελευταία επίθεση ή άμυνα, ως κάτι που ορίζει το νικητή. Ωστόσο, μπορώ να μιλήσω για πολλές περιπτώσεις που είχαμε κακές επιλογές. Είναι πιο σημαντικές από μία τελευταία επίθεση», είπε ο Σέρβος προπονητής.

Με αυτή την ήττα η Παρτίζαν έπεσε στο 13-15 και βρίσκεται στη 10η θέση (τελευταία του play-in) της κατάταξης, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τη Βαλένθια.