Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Θα χάσει γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη σεζόν»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Θα χάσει γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη σεζόν»

Οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μεγάλη αναμένεται να είναι η οικονομική επιβάρυνση της Μακάμπι Τελ Αβίβ της φετινής αγωνιστικής περιόδου, εξαιτίας όσων γίνονται αυτή την περίοδο στο Ισραήλ.

Εδώ και μερικούς μήνες, η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ έχει αναγκάσει, μεταξύ και άλλων ομάδων, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να προβεί σε διάφορες πράξεις ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν, με τον όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο γίνεται.

Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στην Euroleague βρίσκεται στην 8η θέση μετρώντας 15 νίκες και 13 ήττες, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν ρεπορτάζ από τοπικά Μέσα, τα πράγματα ως προς τα οικονομικά του συλλόγου αναμένονται να είναι δύσκολα.

Το γεγονός ότι η Μακάμπι έχει αναγκαστεί να παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο Βελιγράδι, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της, έχει δημιουργήσει θέμα ως προς τα εισιτήρια, κάτι το οποίο όπως όλα δείχνουν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο καθώς θα αρχίσει η επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν αγοράσει διαρκείας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Σε συνδυασμό με όλα τα έξοδα παραμονής στη Σερβία και τα ταξίδια που κάνει τόσο για την Euroleague όσο και για το εγχώριο πρωτάθλημα, αναμένεται να κοστίσουν στην ομάδα του Οντέντ Κάτας γύρω στα 5,1 εκατομμύρια ευρώ!

@Photo credits: euroleaguebasketball.net