Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια με ειδικά στοιχήματα

Newsroom
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΝΟΒΙ
Μεγάλο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (22:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 28 η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Μετά το εκκωφαντικό διπλό στην έδρα της Ζαλγκίρις (95-76), ο Ολυμπιακός «φώναξε» προς πάσα κατεύθυνση πως είναι έτοιμος να κυνηγήσει με σοβαρές πιθανότητες μία θέση στην τετράδα της Regular Season της Euroleague και, φυσικά, το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι- οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η νίκη επί των Λιθουανών ανέβασε τους Πειραιώτες στο 16-11 και το επερχόμενο παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια, που βρίσκεται ακριβώς πιο πάνω με ρεκόρ 17-10, θεωρείται «τελικός» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει για να βρει ένα… παραθυράκι για την πρώτη τετράδα και, ταυτόχρονα, να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final Four με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 1:1.30 2:3.65

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα εκτός θα είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου – Λονγκ, που απουσίασαν από τα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις και το Περιστέρι.

Στην άλλη μεριά, η Βίρτους Μπολόνια θέλει να συνεχίσει στο τέμπο που «έχτισε» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και να «πατήσει» στην πρόσφατη νίκη επί της Βαλένθια με 87-75. Οι Ιταλοί θα παίξουν στο ΣΕΦ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, όμως είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθουν αν ο ηγέτης τους, Τόκο Σενγκέλια, θα είναι διαθέσιμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε τον Ολυμπιακό με 69-67.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.