Ομπράντοβιτς: «Μετά την Παρτιζάν δεν θα δουλέψω για έναν χρόνο»

Ομπράντοβιτς: «Μετά την Παρτιζάν δεν θα δουλέψω για έναν χρόνο»

Ο Ομπράντοβιτς αναδείχτηκε Προπονητής της Χρονιάς στην ABA Liga
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε το μέλλον του στην Παρτιζάν και ξεκαθάρισε πως εφόσον αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους», θα μείνει μακριά από τους πάγκους για έναν χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε στην Παρτιζάν μετά από 28 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου και επιστρέφοντας στους πάγκους επειτα από απουσία ενός έτους.

Επί ημερών του, η Παρτιζάν κατέκτησε πέρσι την Αδριατική Λίγκα έπειτα από 10 χρόνια και βρέθηκε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague. Το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παραμονές του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (8/3, 21:30) ρωτήθηκε για το μέλλον του στο κλαμπ.

«Δεν μπορώ να μιλήσω πραγματικά για αυτό αυτή τη στιγμή. Όταν τελείωσα τη δουλειά μου στον Παναθηναϊκό, μετά από 13 χρόνια, έκανα ένα χρόνο διάλειμμα. Όταν έφυγα από τη Φενέρμπαχτσε μετά από επτά χρόνια, επίσης (το έκανα). Δεν πιστεύω πως θα πάω σε άλλο σύλλογο όταν τελειώσω από την Παρτιζάν. Σίγουρα πάντως δεν θα δουλέψω για έναν χρόνο. Θα φανεί αν τελικά συνεχίσω εδώ. Ο χρόνος θα δείξει» ανέφερε χαρακτηριστικά.