Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας 74-66: Ο Λάσο πήρε και τη νίκη και τη διαφορά κόντρα στον Σφαιρόπουλο (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (74-66), αλλά και τη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας, με τους Σερζ Ιμπάκα και Ντέβιν Μπούκερ να είναι οι πρωταγωνιστές των νικητών.

Η Μπάγερν πήρε την 12η νίκη της σεζόν, μία διπλή επικράτηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς το τελικό 74-66 σημαίνει ότι πέρα από το W, στα χέρια των Γερμανών ήρθε και το πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Εξαιρετικό ματς από τον Ντέβιν Μπούκερ με 22 πόντους, ακολούθησε ο Σερζ Ιμπάκα με 12 πόντους.

Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας: Το ματς

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε δυνατά, με 2/3 τρίποντα και καλό ρυθμό κατάφερε να προηγηθεί με 14-6. Και στη συνέχεια χάθηκε! Η Μπάγερν δίχως να κάνει κάτι εντυπωσιακό, πέρα από την καλή άμυνα, κατάφερε να προηγηθεί με 23-19, χάρη σε επί μέρους 17-5.

Σημαντικό πρόβλημα για τον Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου η κακή δημιουργία, αφού μόνο ο Γιάγκο Ντε Σάντος έδωσε ασίστ στο πρώτο ημίχρονο (5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Στα μέσα της 3ης περιόδου, με ένα καλάθι του Σερζ Ιμπάκα (8π. σε εκείνο το σημείο) οι Γερμανοί ξέφυγαν για πρώτη φορά με +11 (40-29).

Ο Αστέρας είχε ακόμα.. καύσιμα για να επιστρέψει στο σκορ. Μείωσε στους 6 πριν το τέλος της 3ης και με ένα γρήγορο 5-0 μείωσαν στο καλάθι (53-51). Η Μπάγερν απάντησε με επί μέρους 6-1 για να ξεφύγει ξανά με επτά πόντους.

Στο κρίσιμο τελευταίο πεντάλεπτο, η Μπάγερν έχασε τον Μπόνγκα με τραυματισμό (πιθανότητα διάστρεμμα), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να αυξήσει την υπέρ της διαφορά στο +9 (66-57).

Το ματς κρίθηκε σε εκείνο το σημείο, με τον Αστέρα να επιχειρεί να κρατήσει τη διαφορά των 6 πόντων από τη νίκη του 1ου γύρου, αλλά να μην τα καταφέρνει.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Ουσιαστικά στο ξέσπασμα της Μπάγερν στο ξεκίνημα της 4ης, το οποίο έκανε το +2, σε +9.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 22 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Σερζ Ιμπάκα μέτρησε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ: Ο ΤΖεβόντε Σμαρτ είχε 13 πόντους και ο Μπολομπόι είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο Μάικ Τόμπι αγωνίστηκε για 13 λεπτά και είχε ένα εύστοχο τρίποντο.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Μόλις 8 τα λάθη της Μπάγερν, 9 για τον Αστέρα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ: Ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 74-68 στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ: Η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Βόννη (3/3, 18:30), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενείται από τη Μόρναρ για την ABA Liga (3/3, 22:00).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 32-27, 53-46, 74-66.

Bayern - Crvena stats

Bayern - Crvena stats

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.