Μπατίστ: «Αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί στο Final 4 θα είμαι εκεί, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Μπατίστ: «Αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί στο Final 4 θα είμαι εκεί, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Newsroom
Μπατίστ: «Αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί στο Final 4 θα είμαι εκεί, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»
Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε πως θέλει να βρεθεί ξανά στο Βερολίνο αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Final 4 της EuroLeague και θέλει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να πάρει τον τίτλο.

Μάικ Μπατίστ και Παναθηναϊκός είναι κομμάτια αλληλένδετα. Ο Αμερικανός ασίσταντ κόουτς των Τορόντο Ράπτορς μίλησε στη σελίδα της EuroLeague Και αναφέρθηκε στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Μπατίστ όπως τόνισε παρακολουθεί τον φετινό Παναθηναϊκό, που του θυμίζει τις ομάδες στις οποίες εκείνος ήταν μέλος.

«Φυσικά ακολουθώ την ομάδα. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ, παίζουν μαζί, παίζουν ο ένας για τον άλλον και δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους τους. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχουν ταυτότητα και αυτό το βλέπεις μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Μου θυμίζει, ξέρετε, τις δικές μου εποχές, τις εποχές της επιτυχίας μας. Και ελπίζω ότι θα τελειώσει με τον σωστό τρόπο για αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν τον τίτλο».

Ο Μπατίστ και το Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό

Το 2009 ο Μάικ Μπατίστ πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο Βερολίνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στον δεύτερο από τους τρεις τίτλους του στην EuroLeague.

Η επιστροφή του Final 4 στη γερμανική πρωτεύουσα, κάνει τον Μπατίστ να θυμάται εκείνες τις στιγμές. Μάλιστα τονίζει πως θέλει να βρεθεί στο Βερολίνο για να στηρίξει τον Παναθηναϊκό.

«Θα είναι σαν déjà vu να πανηγυρίσεις στο Βερολίνο το 2009 και 14-15 χρόνια αργότερα, η ομάδα σου να είναι ξανά στην ίδια θέση. Αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσω αυτά τα παιδιά. Αν η ομάδα βρεθεί στο Final 4, σκοπεύω να είμαι εκεί, να τους στηρίξω, να τους χειροκροτήσω και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο».