Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Δεν ήταν δικό μας λάθος που ο Πετρούσεφ πήγε στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Τη μετακίνηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό τον περασμένο Νοέμβριο, σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε σε ένα podcast της χώρας του και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για το θέμα του Φίλιπ Πετρούσεφ που επέλεξε τον Ολυμπιακό αντί για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, αφού αναφέρθηκε στα συμβόλαια των προπονητών της ομάδας, μίλησε και για τους μεταγραφικούς στόχους όσον αφορά τους Σέρβους. Πέραν του Νίκολα Κάλινιτς, αποκάλυψε πως θα ήθελε να ντύσει στα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα τον Νίκολα Γιόβιτς, αν δε σταθεί στο NBA.

Η τοποθέτηση του Τσόβιτς για Πετρούσεφ

Η συζήτηση πήγε αυτόματα στον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο 23χρονος μετά τον παραγκωνισμό του από τους Σίξερς και τους Κινγκς, επέλεξε τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2023.

«Το ότι ο Πετρούσεφ πήγε στον Ολυμπιακό δεν ήταν δικό μας λάθος» αναφέρει σχετικά ο Τσόβιτς. «Δεν ήταν ζήτημα χρημάτων, θα δίναμε το ίδιο ποσό. Ο Πετρούσεφ έπαιξε με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά έγινε με τον τρόπο που έγινε εξαιτίας των καταστάσεων» είπε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2022-23, προτού μετακομίσει στο NBA, ενώ πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα, το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό!

@Photo credits: eurokinissi