Παππάς για Μήτογλου: «Γιατί ρε Ντινάρα; Παίζει να έχει το χειρότερο κούρεμα μαζί με τον Ντεκ» (vid)

Παππάς για Μήτογλου: «Γιατί ρε Ντινάρα; Παίζει να έχει το χειρότερο κούρεμα μαζί με τον Ντεκ» (vid)

Newsroom
Παππας
Ο Νίκος Παππάς είχε όρεξη να «γλεντήσει» τον Ντίνο Μήτογλου για το κούρεμά του.

Μετά τον... Ντάνιελ Χάκετ πριν από οκτώ χρόνια, ο Νίκος Παππάς «έπιασε» τον Ντίνο Μήτογλου όσον αφορά το κούρεμά του. Εδώ και λίγο καιρό ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού είναι αρκετά ενεργός στο Tik Tok και συχνά πυκνά «ανεβάζει» μερικά απολαυστικά βίντεο βάζοντας την... δική του πινελιά.

Αυτήν την φορά ήθελε να αστειευτεί με τον πρώην συμπαίκτη του και αφού... προανήγγειλε ότι τα δικά του μαλλιά δεν πρόκειται να αντέξουν στον χρόνο λόγω και κληρονομικότητας, στάθηκε στο κούρεμα του Ντίνου Μήτογλου:

«Τώρα που είπα για μαλλί, επειδή το σκέφτηκα τις προάλλες που έβαλα τον Ντινάρα τον Μήτογλου στην πεντάδα μου, το μετάνιωσα. Γιατί ο Ντινάρας παίζει ίσως το χειρότερο κούρεμα στην Ευρωλίγκα μαζι με τον Ντεκ. Γιατί ρε Ντινάρα; Αρχικά πώς το κάνεις;» ανέφερε ο Νίκος Παππάς και άρχισε να... περιγράφει το κούρεμα του Μήτογλου:

«Μηδέν εδώ, κατηφορα απότομη, Τουρκοβούνια-Κυψέλη, ξανανεβαίνεις μηδέν και κάνεις ένα ημιμωϊκανοειδής. Πετάς και τζελούμπα μετά, ισιώνει-γυαλίζει. Δηλαδή είναι κρίμα. Κάνεις τέτοια χρονιά, τους κάνεις πλάκα και θα βλέπεις τα highlights του μετά από 10 χρόνια και θα λες 'τι μαλλί είχα;'»

@3pfamiliapappas

Αλλο ενα αριστουργημα.

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Pappas