Η εξήγηση για τα... διαφορετικά παπούτσια UNO του Γκραντ

Η εξήγηση για τα... διαφορετικά παπούτσια UNO του Γκραντ

Newsroom
Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ άλλαξε παπούτσια και τα νέα που φόρεσε με την Μιλάνο έκλεψαν την παράσταση.

Από την αρχή της σεζόν, ο Τζέριαν Γκραντ έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της εφετινής πορείας του Παναθηναϊκού. Χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μιλάνο, κέντρισε την προσοχή όλων και για ακόμα έναν λόγο που όμως δεν έχει καμία σχέση με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτός λοιπόν αφορούσε τα παπούτσια του γκαρντ και ήταν διαφορετικά από αυτά που φορούσε στα τελευταία παιχνίδια των «πράσινων». Μέχρι χθες λοιπόν, η επιλογή του ήταν αυτά του Κέβιν Ντουράντ, ταβ, όμως χθες δοκίμασε τα καινούργια που είναι της ίδιας εταιρίας, αλλά διαφορετικό μοντέλο.

Τζέριαν Γκραντ

Πρόκειται λοιπόν για τα Nike Uno X Zoom Freak 3 NRG EP '50th Anniversary, τα οποία όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι αφιερωμένα στο δημοφιλές παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Άλλωστε αν προσέξει κανείς, πάνω τους έχουν τυπωμένες διάφορες κάρτες από αυτό, με τον χρωματισμό τους να είναι διαφορετικός σε αριστερό και δεξί, δίνοντας την αίσθηση σε αυτόν που το βλέπει πως φοράει διαφορετικά παπούτσια.

Τζέριαν Γκραντ

Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική, καθώς έτσι είναι το ζευγάρι... Το ένα έχει κόκκινα κορδόνια και το άλλο πράσινα, ενώ το ίδιο ισχύει και στην μπροστινή σόλα.

UNO x Nike Zoom Freak 3