Μεσίνα: «O Παναθηναϊκός και η Ρεάλ είναι οι καλύτερες ομάδες στη EuroLeague»

Newsroom
.
Η Αρμάνι Μιλάνο παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και ο Έτορε Μεσίνα παραδέχτηκε ότι οι Ιταλοί δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των «πράσινων».

Ο Έτορε Μεσίνα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Αρμάνι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε καμία αντίσταση. Η απόδοση και η διάθεση που είχαμε ήταν ντροπιαστική. Ζητώ συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο της ομάδας. Ξεκινήσαμε και χάναμε και τα λέι απ. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Λεσόρ στη ρακέτα και στα ριμπάουντ, τον Χουάντσο στην περίμετρο. Ο Γκραντ είχε ένα φανταστικό παιχνίδι, με τον τρόπο που κοντρόλαρε την ομάδα. Θα μιλήσουμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας».

Όσον αφορά σκαμπανεβάσματα της Αρμάνι, είπε: «Δεν έχουμε συνέχεια στο ρόστερ. Είχαμε να καλύψουμε τις απουσίες των Μίροτιτς και Λο. Τώρα έχουμε περισσότερους παίκτες. Δεν ξεκινάς να χτίζεις μία ομάδα από την επίθεση, το κάνεις από την άμυνα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν μία προσπάθεια και να κάνουν χώρο σε αυτούς που έρχονται. Ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Ρεάλ είναι οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο τρόπος που παίζουν στην επίθεση και στην άμυνα, η ενέργεια, ο κόσμος. Είναι σαν τον παλιό καιρό...Εδώ πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά. Θα βάλεις λιγότερους πόντους και θα ντροπιαστείς. Όταν βλέπεις περισσότερο κόσμο, λες θα γίνει η δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω να συμβαίνει. Ελπίζω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας».