Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός στο παρκέ δείχνει ανίκητος»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο
Όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα και ο Νικολό Μέλι για τον επερχόμενο αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται πλέον για το ματς της Τετάρτης (31/1, 21:15) με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ιταλός προπονητής των φιλοξενούμενων, Ετόρε Μεσίνα, στις δηλώσεις του για την επερχόμενη αναμέτρηση υποστήριξε ότι η επικοινωνία ανάμεσα στους αθλητές του θα είναι πολύ σημαντική στη συγκεκριμένη έδρα ενώ ανέφερε ότι οι «πράσινοι» μοιάζουν ανίκητοι πάνω στο παρκέ. Από την άλλη ο Μέλι μίλησε για το σερί που έχει ο Παναθηναϊκός και το που θα πρέπει να σταθούν ως σύνολο ώστε να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ετόρε Μεσίνα:

«Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για μας σε μια πολύ θορυβώδη έδρα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να αποτρέψουμε εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά στο παρκέ πάνω δείχνουν σχεδόν ανίκητοι και ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο θα είναι για μας το παιχνίδι»

Μέλι: «Ιστορικά αποτελεσματικός εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση»

«Πριν το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν δυναμικούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN