Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, χωρίς point guard δεν γίνεται να παίξουμε το μπάσκετ μου»

Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, χωρίς point guard δεν γίνεται να παίξουμε το μπάσκετ μου»

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει στο Βελιγράδι και στάθηκε στις απουσίες των point guards.

Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα των «πρασίνων» από την Μακάμπι στο Βελιγράδι, ο Τούρκος τεχνικός είπε ότι «νομίζω πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό διότι είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε το δικό μου μπάσκετ χωρίς point guard. Ο μοναδικός διαθέσιμος ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ωστόσο είχε πρόβλημα με τα φάουλ στην τελευταία περίοδο. Ήταν λογικό με έναν point guard. Την ίδια ώρα, οι δύο βασικοί μας σκόρερ-γκαρντ ήταν άστοχοι, οπότε ήταν αδύνατο να φτάσουμε στη νίκη» και συνέχισε:

Η EuroLeague είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση και δεν μπορείς να κερδίζεις σε κάθε ματς. Η Μακάμπι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και μετά από αρκετές εβδομάδες χάσαμε ένα παιχνίδια, καθώς δεν είχαμε τους δύο βασικούς μας γκαρντ, τον Σλούκα και τον Βιλντόσα. Ελπίζω ότι ένας από τους δύο θα επιστρέψει σύντομα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μπάσκετ χωρίς point guard».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.