Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ισπανοί για Ταβάρες και Χεζόνια

ταβαρες χεζόνια
Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, αυτή τη φορά από τη Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Έντι Ταβάρες και ο Μάριο Χεζόνια αποτελούν τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες η Marca ανέλυσε την επόμενη ημέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό και στο γεγονός ότι αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο για την παραμονή των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να κρατήσουν διακαώς στο WiZink Center τους δυο παίκτες ωστόσο νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, συγκεκριμένα από τη Mundo Deportivo εμπλέκει ξανά τον Παναθηναϊκό.

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές των Ταβάρες και Χεζόνια, από τη στιγμή που οι δυο παίκτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Μετά από μερικά χρόνια με χαμηλό μπάτζετ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Τόσο ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και ο Κροάτης φόργουορντ γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον πρώτο και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον δεύτερο. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κερδίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

@Photo credits: eurokinissi