Marca: «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση σε Ταβάρες και Χεζόνια»

Γιώργος Κούβαρης
ταβαρες χεζόνια
Η Marca ανέλυσε την επόμενη ημέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό και στο γεγονός ότι αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο για την παραμονή των Ταβάρες και Χεζόνια!

Ιδιαίτερα «καυτό» αναμένεται και το επόμενο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τους μεταγραφικούς του στόχους!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να ισχύει και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca αναφορικά με την «επόμενη ημέρα» της ομάδας όπου εμπλέκεται το όνομα των «πρασίνων».

Δύο από τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν διακαώς στη Μαδρίτη είναι οι Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια ωστόσο το εν λόγω δημοσίευμα εμπλέκει τον Παναθηναϊκό εξηγώντας ότι αποτελεί και το μεγαλύτερο εμπόδιο της Ρεάλ για την παραμονή τους στην ομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προσφέρει στον Ταβάρες υπέρογκο συμβόλαιο, με τον ίδιο να λαμβάνει τρία εκατομμύρια ετησίως μικτά από τη Ρεάλ αλλά τους «πράσινους» να του προφέρουν το εν λόγω ποσό ως «καθαρές» αποδοχές. Αν και αναμένεται να υπάρξει και ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Ταβάρες.

Όσο για τον Χεζόνια; Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός του προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, εξηγώντας ότι η Ρεάλ δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα χρήματα. Εκτός και αν αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Ταβάρες. Βέβαια γίνεται και ειδική αναφορά στη μεγάλη αγάπη που έχει ο «Super Mario» για τον Παναθηναϊκό επαναφέροντας δηλώσεις που είχε κάνει ο Κροάτης πριν από μερικές εβδομάδες, ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «πράσινους».

Επιπλέον στο ρεπορτάζ αναφέρεται και το πρόσφατο ματς της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και τη σύνδεση που είχε ο Μάριο Χεζόνια με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: eurokinissi