Μίροτιτς: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, πιθανή η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μίροτιτς: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, πιθανή η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Κούβαρης
Μίροτιτς
Ο Νίκολα Μίροτιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και είναι πολύ πιθανόν να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (31/1, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία φορά που ο Νίκολα Μίροτιτς «πάτησε» παρκέ για κάποιο επίσημο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν στις 30 Νοεμβρίου και η αναμέτρηση κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας όπου η ιταλική ομάδα είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 83-70. Έκτοτε μπήκε στα «πιτς» λόγω τενοντοπάθειας στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Όπως φαίνεται ωστόσο ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ετοιμάζεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ετόρε Μεσίνα.

Όπως ανέφεραν η «Sport» και το «Sportando» ο Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του. Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ υπάρχει σκέψη να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο «Mediolanum Forum» (26/1, 21:30) για την 23η αγωνιστική της Euroleague ωστόσο το ματς το οποίο έχουν «κυκλώσει» στην Αρμάνι είναι αυτό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Σάσαρι την Κυριακή 28/1.

Όπερ και σημαίνει ότι εάν και εφόσον πάνε όλα καλά για τον Μίροτιτς θα δώσει κανονικά το «παρών» την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (31/1, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. O 33χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 17.6 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, σουτάροντας με 62% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 79% στις βολές.

@Photo credits: Euroleague