Σόρκιν: «Η ατμόσφαιρα είναι απλώς μια δικαιολογία»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρόμαν Σόρκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Όσα δήλωσε ο Ρόμαν Σόρκιν για τον επερχόμενο αγώνα της Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ την Πέμπτη (18/1, 21:15), μετά τη δεύτερη σερί «διαβολοβδομάδα» και πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ένας από τους παίκτες της ισραηλινής ομάδας, ο σέντερ Ρόμαν Σόρκιν, στις δηλώσεις του πριν το αυριανό παιχνίδι αναφέρθηκε στην ανάγκη να μπουν δυνατά μέσα στο ματς ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι μία απλή δικαιολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμαν Σόρκιν

«Ένα από τα κλειδιά είναι να σταματήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι μια ομάδα που παίζει για αρκετά χρόνια με μια συγκεκριμένη μέθοδο, επομένως θα πρέπει να τους σταματήσουμε. Το ρόστερ τους είναι πολύ μεγάλο, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα πρέπει να σταματήσουμε τους εξαιρετικούς σουτέρ που έχουν.

Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι δύσκολο να παίξουμε στην έδρα τους, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Η ατμόσφαιρα εκεί είναι απλώς μια δικαιολογία - πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.