Ομπράντοβιτς: «Ο Πάντερ έδειξε ότι ήθελε να μείνει στην Παρτίζαν και το Δ.Σ. έκανε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Ο Πάντερ έδειξε ότι ήθελε να μείνει στην Παρτίζαν και το Δ.Σ. έκανε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

Newsroom
.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την παραμονή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτίζαν ενώ στάθηκε και στα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην Euroleague.

Αν μη τι άλλο ένα από τα «φλέγοντα» ζητήματα του περασμένου καλοκαιριού αφορούσε τον Κέβιν Πάντερ. Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός AKTOR του είχε κάνει πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσει αλλά ο Αμερικανός γκαρντ προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν.

«Το καλοκαίρι πολλές ομάδες ήθελαν τον Πάντερ. Το κλαμπ το αναγνώρισε. Οι άνθρωποι από το Δ.Σ. του συλλόγου γνώριζαν ότι έπρεπε να βοηθήσουν την ομάδα διατηρώντας τον Πάντερ στο ρόστερ ενώ και ο ίδιος ο Πάντερ έδειξε το πόσο πολύ του αρέσει η Παρτίζαν. Δεν μιλάμε για το κανονικό budget της ομάδας. Ο Πάντερ ήταν μια ειδική περίπτωση και ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν ώστε τα χρήματα που δόθηκαν να μην υπολογίζονται στον προϋπολογισμό της ομάδας. Είναι κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο» ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο «S Sport»ο οποίος συνέχισε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την Παρτίζαν όσο και εγώ. Μόνο και μόνο από αυτό το γεγονός φαίνεται ότι η Παρτίζαν είναι ένα σπέσιαλ κλαμπ. Αν προσθέσουμε και τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας τότε έχουμε ένα καλό budget. Η Παρτίζαν πρέπει να είναι στην Euroleague. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε όλα τα κλαμπ να κρατήσουν την Παρτίζαν στην Euroleague.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.