Ιβάνοβιτς: «Έχω χάσει τα μαλλιά μου στη Μπασκόνια, δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό»

Newsroom
.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (12/1, 21:30) αναφέρθηκε αστειευόμενος και στο γεγονός ότι συμπληρώνει 750 ματς ως προπονητής της Μπασκόνια.

Μετά την ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, ο Μαυροβούνιος προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια.

Ένα ματς όπου θα συμπληρώσει 750 παιχνίδια ως προπονητής της Μπασκόνια! «Έχω χάσει τα μαλλιά μου εδώ» είπε αστειευόμενος ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο τρόπος σκέψης του έχει αλλάξει: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει και το ίδιο κι εγώ» και συνέχισε: «Υπήρξαν μεγάλες νίκες όπως επίσης και δύσκολες ήττες. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να κερδίσει τους πάντες».

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουμε να παίζουμε πιο δυνατά, με περισσότερες επαφές και πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Διαθέτουν καλούς σουτέρ, είναι καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί ​​τους» με τον ίδιο να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του ρόστερ:

«Αν θέλουμε να κερδίσουμε δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερο υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό.»