Ερυθρός Αστέρας: Λήξη συναγερμού για Τεόντοσιτς μετά τον τραυματισμό στον καρπό

Ερυθρός Αστέρας: Λήξη συναγερμού για Τεόντοσιτς μετά τον τραυματισμό στον καρπό

Newsroom
Μίλος Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague
Ο Μίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε κανονικά και θα ακολουθήσει την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Βιλερμπάν και την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έφυγε στα μέσα της τρίτης περιόδου στην ήττα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια και δεν επέστρεψε στο παρκέ. Ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα στον καρπό, κάτι που έκανε τον Ερυθρό Αστέρα να αγωνιά, μιας και ακολουθεί άλλη μία διπλή αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος γκαρντ προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα 8/1 μαζί με τον Λούκα Μίτροβιτς και σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα ακολουθήσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» σε Λυών και Μιλάνο για τις αναμετρήσεις με τη Βιλερμπάν (9/1) και την Αρμάνι (11/1).

«Ο τραυματισμός του Τόπιτς είναι ο πιο σοβαρός. Οι άλλοι όχι τόσο. Θα ταξιδέψουν όλοι εκτός από τον Τόπιτς. Κάποιος μπορεί να παίξει στο πρώτο παιχνίδι, κάποιος στο δεύτερο» εξήγησε σχετικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Θυμίζουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι υποχρεωμένος να πορευτεί τις επόμενες 4-6 εβδομάδες χωρίς τον Νίκολα Τόπιτς, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος κόντρα στην Παρτιζάν λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.