Τρινκιέρι: «Οι προπονητές είναι αυτοί που την πληρώνουν πάντα, αυτό είναι το σύνηθες»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Αντρεα Τρινκιέρι
Ο Αντρέα Τρινκιέρι πήρε και αυτός θέση για τα σχόλια του Τόνι Πάρκερ προς τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Τα σχόλια του ιδιοκτήτη της Βιλερμπάν και πρώην πρωταθλητή του NBA, Τόνι Πάρκερ, έχουν προκαλέσει μία μεγάλη σειρά από αντιδράσεις. Τα σχόλια αφορούσαν την επίδοση και τη στάση του μέχρι πρότινος προπονητή της γαλλικής ομάδας, Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Πιο συγκεκριμένα ο Πάρκερ είχε πει: «Είμαι πολύ, πολύ, απογοητευμένος με την επίδοσή του, με τον τρόπο που χειρίστηκε την ομάδα. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι ντροπή να περιμένεις να σε απολύσουν αντί να παραιτηθείς. Το έκανε επίτηδες».

Ο επίσης Ιταλός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε την όλη κατάσταση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι προπονητές είναι αυτοί που την «πληρώνουν», αφήνοντας έτσι και αυτός με τον τρόπο του αιχμές κατά του γαλλικού συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τρινκιέρι:

«Οι προπονητές είναι αυτοί που την πληρώνουν πάντα σε τέτοιες καταστάσεις. Μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το σύνηθες. Αυτό συμβαίνει πάντα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνήθως είναι πιο εύκολο το να απολύσεις έναν προπονητή από το να προσπαθήσεις να φτιάξεις τα πράγματα μέσα στην ομάδα μεταξύ ων παικτών, του σταφ και των υπολοίπων».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN