Παναθηναϊκός: Διαθέσιμοι οι Σλούκας και Λεσόρ κόντρα στην Εφές

Newsroom
Κώστας Σλούκας
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο status των Κώστα Σλούκα και Ματίας Λεσόρ ενόψει Εφές (9/1, 21:15), εξηγώντας πως αμφότεροι προπονήθηκαν και θα αγωνιστούν κανονικά.

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ματίας Λεσόρ αναμένεται να είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (9/1, 21:15). Οι δυο τους προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και θα αγωνιστούν στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας».

«Ο Σλούκας και ο Λεσόρ προπονήθηκαν, έχουμε παιχνίδι κάθε δυο μέρες. Χθες είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι αλλά νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι για αύριο. Πρέπει να είναι έτοιμοι. Πλέον ο Σλούκας χωρίς τον Βιλντόζα θέλουμε να μας δώσει 25-30 λεπτά» εξήγησε σχετικά ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Σλούκας έπαθε τράβηγμα αριστερού προσαγωγού στο παιχνίδι με Μπασκόνια και δεν αγωνίστηκε κόντρα σε Βαλένθια και Περιστέρι, πλέον όμως επιστρέφει στη δράση. Σε ό,τι αφορά τον Γάλλο σέντερ, αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ στα 5:48 για το τέλος του ματς με το Περιστέρι αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό και προπονήθηκε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.