Ομπράντοβιτς: «Θα απολάμβανα τα μεταξύ μας παιχνίδια περισσότερο, αν είχαμε νικήσει στο Κάουνας»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στην εμφάνιση του Σακιέλ ΜακΚίσικ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό, ενώ τόνισε ότι θα απολάμβανε περισσότερο τα μεταξύ τους παιχνίδι, αν η ομάδα του είχε επικρατήσει στον ημιτελικό του πρόσφατου Final Four.

Η Μονακό ηττήθηκε σχεδόν στην τελευταία κατοχή από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (75-73), με τον προπονητή των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς να μιλάει για την ένταση που είχε το ματς, η οποία θύμισε αγώνα play-offs, τόνισε ότι θα απολάμβανε περισσότερο την αντιπαλότητα των δύο ομάδων, αν είχαν επικρατήσει στον ημιτελικό του Final Four του Κάουνας, ενώ ανάφερε πως ο Σακιέλ ΜακΚίσικ πάντα βρίσκει τον τρόπο να παίζει καλά απέναντι στη Μονακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε και εμείς να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό, αν συγκρίνουμε το προηγούμενο και αυτό το ματς, με τον τρόπο που χάσαμε. Αυτό εδώ είχε ένταση, ένα κλασικό ματς play-offs. Θα το βλέπουμε συχνά αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είμαι χαρούμενος με την ήττα, αλλά από το επόμενο ματς θα μπορούμε να υπολογίζουμε στον Τζόρνταν Λόιντ», είπε ο Ομπράντοβιτς.

Αν απολαμβάνει τα ματς Ολυμπιακός - Μονακό, όπως το κάνει ο κόσμος: «Θα το απολάμβανα περισσότερο αν είχανε νικήσει στο Final Four στο Κάουνας. Είμαι απέναντι σε έναν από τους καλύτερους κόουτς της διοργάνωσης. όλα τα ματς είναι μονομαχίες, κάνει πιο δημοφιλές το άθλημα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, είναι δύσκολο να προκαλέσεις έκπληξη στον αντίπαλό σου. Δεν θεωρώ ότι τα σουτ του ΜακΚίσικ να ήταν μία έκπληξη, πάντα με εμάς βρίσκει ένα έξτρα κίνητρο. Είναι όμορφο να παίζω τόσο εδώ, όσο και στο ΟΑΚΑ, αφού αγαπώ την πόλη της Αθήνας».

@Photo credits: eurokinissi