Ολυμπιακός - Αρμάνι: Ποδαρικό με sold out στο 2024!

Δημήτρης Οικονόμου
Το ΣΕΦ του Ολυμπιακού
Στο κατάμεστο ΣΕΦ θα κάνει πρεμιέρα για το 2024 ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Το έκτο sold out στην EuroLeague και το έβδομο συνολικά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν για άλλη μια βραδιά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατάμεστο στο ξεκίνημα του 2024, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο Κώστας Παπανικολάου στο κάλεσμα που έκανε προς τους φίλους της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει να περάσει μέσα από έναν... καυτό Ιανουάριο και για αυτόν τον λόγο θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του σε αυτήν τη διπλή αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τη στήριξη του κόσμου τους, αλλά χωρίς τον Ίγκνας Μπραζντέικις που έμεινε εκτός 12άδας για αγωνιστικούς λόγους, με τον Μήτρου Λονγκ να μπαίνει πρώτη φορά αφού απέκτησε πλέον δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.