Πάντερ: «Δεν ήξερα ποιος είναι ο Ομπράντοβιτς»!

Πάντερ: «Δεν ήξερα ποιος είναι ο Ομπράντοβιτς»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Κέβιν Πάντερ είναι μόλις ο δεύτερος ξένος αρχηγός στην ιστορία της Παρτιζάν και μίλησε για την εποχή που δεν ήξερε καν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κέβιν Πάντερ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Παρτιζάν, έχοντας κομβική συμβολή στην πορεία των «ασπρόμαυρων» που κατέκτησαν πέρσι την Αδριατική Λίγκα έπειτα από δέκα χρόνια και έφτασαν μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four.

Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Σέρβους, αποτελώντας τον ηγέτη της Παρτιζάν και μετρώντας 13.8 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μ.ό. σε 12 συμμετοχές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «24 sedam», ο Αμερικανός περιφερειακός μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Πριν γίνω επαγγελματίας, δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην Ευρώπη. Πίστευα ότι θα παίξω στο ΝΒΑ. Θεωρητικά έπρεπε να γίνω draft pick όμως έσπασα το πόδι μου. Η Ευρώπη δεν ήταν καν στο μυαλό μου. Όταν ήλθα στην Παρτιζάν, δεν πίστευα ότι θα γίνω αρχηγός του κλαμπ».

Και πρόσθεσε: «Αν μου έλεγε κανείς στο ξεκίνημα της καριέρας μου ότι θα ήμουν αρχηγός της ξακουστής Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα έλεγα πως είναι τρελός. Για να είμαι ειλικρινής, εκείνη την περίοδο δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Ομπράντοβιτς! Είναι τρελό! Αφιέρωσα όλη τη ζωή μου στο να γίνομαι καλύτερος. Το γεγονός ότι είμαι αρχηγός του κλαμπ είναι σημάδι ότι οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται».

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović