Oλυμπιακός: Για το δεύτερο σερί διπλό στο Βερολίνο

Νίκος Καρφής
.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άλμπα (21:00, Novasports Prime, live Gazzetta) και θέλει να συνεχίσει με διπλό στη Euroleague.

Μετά την νίκη μέσα στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός έχει άλλη μια εκτός έδρας αποστολή. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στη Γερμανία κόντρα στην Άλμπα (21:00, Novasports Prime, live Gazzetta) και θα ψάξουν άλλη μια... απόδραση.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 8-8 και στην 11η θέση της Euroleague, ενώ η Άλμπα έχει 3 νίκες και 13 ήττες, όντας προτελευταία. Ο Έρικσον παραμένει εκτός για τους Γερμανούς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ολίντε και Σάμαρ. Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς, αφού θα μπει με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει καλύτερα στον 1ο γύρο της EuroLeague.

Ο Αϊζάια Κάνααν ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα της Άλμπα Βερολίνου, ενώ ο προπονητής της ομάδας από το Βερολίνο, Γκονζάλεζ είπε πως οι Πειραιώτες παίζουν το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στη Euroleague.

O Oλυμπιακός είναι 5η ομάδα σε ασίστ στη διοργάνωση με 19.1 ανά ματς , ενώ ο Κάνααν είναι 3ος σε εύστοχα τρίποντα ανά ματς στη Euroleague με 2.8 κατά μέσο όρο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

21:00 Άλμπα - Ολυμπιακός

22:00 Μονακό - Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.