Oλυμπιακός: Για το δεύτερο σερί διπλό στο Βερολίνο

Νίκος Καρφής
.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άλμπα (21:00, Novasports Prime, live Gazzetta) και θέλει να συνεχίσει με διπλό στη Euroleague.

Μετά την νίκη μέσα στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός έχει άλλη μια εκτός έδρας αποστολή. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στη Γερμανία κόντρα στην Άλμπα (21:00, Novasports Prime, live Gazzetta) και θα ψάξουν άλλη μια... απόδραση.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 8-8 και στην 11η θέση της Euroleague, ενώ η Άλμπα έχει 3 νίκες και 13 ήττες, όντας προτελευταία. Ο Έρικσον παραμένει εκτός για τους Γερμανούς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ολίντε και Σάμαρ. Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς, αφού θα μπει με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει καλύτερα στον 1ο γύρο της EuroLeague.

Ο Αϊζάια Κάνααν ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα της Άλμπα Βερολίνου, ενώ ο προπονητής της ομάδας από το Βερολίνο, Γκονζάλεζ είπε πως οι Πειραιώτες παίζουν το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στη Euroleague.

O Oλυμπιακός είναι 5η ομάδα σε ασίστ στη διοργάνωση με 19.1 ανά ματς , ενώ ο Κάνααν είναι 3ος σε εύστοχα τρίποντα ανά ματς στη Euroleague με 2.8 κατά μέσο όρο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

21:00 Άλμπα - Ολυμπιακός

22:00 Μονακό - Μπαρτσελόνα