Γκονζάλεθ: «Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην EuroLeague»

Δημήτρης Οικονόμου
Ίσραελ Γκονζάλεθ
Τον Λουκ Σίκμα και την προσφορά του στην Άλμπα δεν ξεχνάει ο Ίσραελ Γκονθάλεθ, μία μέρα πριν τη συνάντηση των Γερμανών με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Βερολίνο την Άλμπα για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague. Οι Γερμανοί ωστόσο, όπως παραδέχτηκε και ο Ίσραελ Γκονζάλεθ, έχουν έναν ιδιαίτερο λόγο να περιμένουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και αυτός είναι ο Λουκ Σίκμα, που άφησε μετά από μια επταετία το στίγμα του στην Άλμπα για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια όσον αφορά το μπάσκετ του.

Οι δηλώσεις του Γκονζάλεθ για Σίκμα

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην EuroLeague. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, κινούνται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με πολλή ενέργεια. Επίσης, θα συναντήσουμε ξανά τον Λουκ Σίκμα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και γι’ αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για εμάς».

Όσον αφορά τον Σίκμα βέβαια, οι πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ αυτών και ο Γιοχάνες Τίμαν, δεν τον ξεχνάνε. «Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Λουκ! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο. Κάναμε καλά ματς πριν τα Χριστούγεννα και θα ήταν εξαιρετικό να επιβραβευτούμε στο τέλος του χρόνου. Αλλά, ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος, ο οποίος έχει πάντα ως στόχο την πρόκριση στο Final Four» ήταν τα λόγια του σέντερ των Γερμανών.

@Photo credits: eurokinissi, ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ