Κάνααν: «Παγίδες τα παιχνίδια όπως αυτό με την Άλμπα»

Κάνααν: «Παγίδες τα παιχνίδια όπως αυτό με την Άλμπα»

Δημήτρης Οικονόμου
Αϊζάια Κάνααν
Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα της Άλμπα Βερολίνου σύμφωνα με τον Αϊζάια Κάνααν στις δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ κατά την αναχώρηση της αποστολής για Γερμανία.

Στις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλμπα (29/12 - 21:00), για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague στάθηκε ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι και πως η EuroLeague έχει δυναμώσει αρκετά, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» προς το Βερολίνο.

Οι δηλώσεις του Κάνααν

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη».

Για την αποτίμηση του 1ου γύρου: «Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

Για τις προσθήκες και την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.