Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Σε μουντ «Σακ-Attack» ο ΜακΚίσικ στο ημίχρονο

Δημήτρης Οικονόμου
Σακίλ ΜακΚϊσικ
Με σούπερ Σακίλ ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 12 πόντων στο ημίχρονο απέναντι στη Βιλερμπάν για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός πήγε με... όρεξη στη Λυών απέναντι στη Βιλερμπάν για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να παίρνει από νωρίς πρωτοβουλίες και να αναδεικνύεται σε X-Factor.

Ο ΜακΚίσικ ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 13 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/3 βολές. Εκτός των άλλων ο Αμερικανός έδωσε μία ασίστ και είχε ένα κλέψιμο, θυμίζοντας τον παίκτη που φορούσε τα «ερυθρόλευκα» όλα αυτά τα χρόνια.

Έφερε τα πρώτα μεγάλα σουτ στο τρίποντο που άνοιξαν τη διαφορά αλλά έδωσε παράλληλα και την απαιτούμενη ενέργεια στην άμυνα. Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε να εκτελεί με 11/13 από το δίποντο για να προηγηθεί με 37-49.

Το boxscore του Ολυμπιακού και τα στατιστικά του ΜακΚίσικ στο ημίχρονο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.