Γιασικεβίτσιους για Μπαρτσελόνα: «Όταν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην μιλάς»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Ο Γιασικεβίτστιους απάντησε σε ερωτήσεις σε Μέσα της χώρας του που αφορούσαν τη θητεία του στη Μπαρτσελόνα και τα όσα είχαν ακουστεί περί επιστροφής στη Ζάλγκιρις.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους πριν λίγες ημέρες άρχισε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τα ηνία του πάγκου της Φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Λιθουανός προπονητής, μίλησε σε Μέσα της χώρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για λίγο στο πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα ενώ μίλησε και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και την επιστροφή του στον πάγκο της Ζάλγκιρις Κάουνας:

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους:

«Δε θέλω καν να μιλήσω για τη Μπαρτσελόνα. Ίσως έρθει ο χρόνος κάποια στιγμή και θα πω τότε κάτι. Ωστόσο έχω μάθει ότι όταν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, είναι προτιμότερο να μην μιλάς.

Αυτή τη χρονιά, δεν υπήρχε η προοπτική να δουλέψω καθόλου, παρά τις όλες πληροφορίες για άλλες ομάδες. Στα αλήθεια νευριάζετε όταν κάποιος σας το λέει αυτό, αλλά πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι. Φίλοι μου με πήραν και μου είπαν "Γιατί δεν παίρνεις τα 1,5 εκατομμύρια από τη Ζάλγκιρις;" και απαντούσα "Ενδιαφέρον".

Δεν σας αρέσει όταν η Ζάλγκιρις νευριάζει μαζί σας, αλλά εσείς θα πρέπει να έχετε παραπάνω ευθύνη για τα ψευδή νέα καθώς, ειδικότερα στη Λιθουανία, ο κόσμος περιμένει σωστές πληροφορίες από εσάς. Δεν υπήρχε η ιδέα του να δουλέψω αυτή τη σεζόν αλλά θα ήταν δύσκολο να αρνηθώ 1,5 εκατ. από τη Ζάλγκιρις».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ