Ντε Κολό: Τραυματίστηκε ο Γάλλος πριν από τον Ολυμπιακό

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τραυματίστηκε ο Ντε Κολό πριν από τον Ολυμπιακό
Η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22/12, 20:45) στην LDLC Arena και το πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νάντο Ντε Κολό.

Η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της regular season (22/12, 20:45) και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στους Γάλλους έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νάντο Ντε Κολό.

Ο 36χρονος γκαρντ αγωνίστηκε μόλις τρία λεπτά στην αναμέτρηση της Τετάρτης 20/12 με την Αρμάνι Μιλάνο αφού τραυματίστηκε στη δεξιά γάμπα.

Ο Ντε Κολό μετράει 12.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ σε 13 συμμετοχές στη EuroLeague με τη Βιλερμπάν που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 2-13.

Οι Γάλλοι προέρχονται από την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Λυών με την... υποχρέωση να νικήσει τη Βιλερμπάν.

@Photo credits: LDLC ASVEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.