Παναθηναϊκός: Με τενοντίτιδα επέστρεψε ο Γκριγκόνις από τη Λυών

Παναθηναϊκός: Με τενοντίτιδα επέστρεψε ο Γκριγκόνις από τη Λυών

Γιώργος Κούβαρης
Γκριγκόνις
Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν μπόρεσε να χαρεί τη νίκη επί της Βιλερμπάν και την προσωπική του εμφάνιση όσο θα ήθελε και αυτό διότι επέστρεψε με τενοντίτιδα στον ταλαιπωρημένο του αχίλλειο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΥΩΝ: Γιώργος Κούβαρης

Όπως είναι γνωστό ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ ταξίδεψε στη Λυών με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα με αποτέλεσμα να ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Τελικά προπονήθηκε κανονικά επί γαλλικού εδάφους και τέθηκε στην διάθεση του Αταμάν.

Για την ακρίβεια όχι μόνο αγωνίστηκε και ως «πενταδάτος» αλλά ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της «πράσινης» νίκης καθώς στα 27:23 που έμεινε στο παρκέ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης έχοντας 19 πόντους με 2/2 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Παρόλα αυτά ταλαιπωρήθηκε ο «πονεμένος» του αχίλλειος με αποτέλεσμα να αποκομίσει τενοντίτιδα. Την Παρασκευή (15/12) θα υποβληθεί σε θεραπεία ενώ τις επόμενες ημέρες πέρα θα φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος για να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας σε Μόντε Κάρλο και Μιλάνο για τις δύο αναμετρήσεις της ερχόμενης «διαβολοβδομάδας» κόντρα σε Μονακό και Αρμάνι αντίστοιχα.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.