Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μην μας ξεγράφετε από το Final Four»!

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μην μας ξεγράφετε από το Final Four»!

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μην μας ξεγράφετε από το Final Four»!
Ο Ερυθρός Αστέρας μετρά εννιά ήττες στις πρώτες 13 αγωνιστικές στη EuroLeague όμως ο πρόεδρος του κλαμπ, Νεμπόισα Τσόβιτς δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (14/12, 20:00) και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοξενήθηκε στο πρωινό πρόγραμμα του RTS, μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία των Σέρβων στη EuroLeague.

«Ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι η Αδριατική Λίγκα, το σερβικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σερβίας. Θέλουμε, επίσης, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στη EuroLeague. Η μάχη για την πρόκριση στο Final Four δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πέρσι είχαμε ρεκόρ 7-6 στο αντίστοιχο σημείο της regular season. Φέτος είμαστε στο 4-9. Θα δούμε» εξήγησε ο Τσόβιτς.

Και πρόσθεσε κάνοντας σαφή υπαινιγμό στην Παρτιζάν: «Κάποιοι άλλοι κατακτούν έναν τίτλο κάθε τρία χρόνια και πετάνε στα ουράνια». Σε ό,τι αφορά το μπάτζετ, είπε: «Δεν είναι μικρό. Έχουμε μεγάλο μπάτζετ και αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια από την Πολιτεία. Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα δίχως την επιχορήγηση από το κράτος».

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 4-9 στη EuroLeague και συνεχίζει από τη 16η θέση της κατάταξης μεταξύ 18 ομάδων. Σε ό,τι αφορά την Αδριατική Λίγκα, φιγουράρει στην πρώτη θέση με ρεκόρ 10-1.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.