EuroLeague, Μακάμπι Τελ Αβίβ: Περικοπές ένεκα... Βελιγραδίου

EuroLeague, Μακάμπι Τελ Αβίβ: Περικοπές ένεκα... Βελιγραδίου

Δημήτρης Οικονόμου
Η Μακάμπι νίκησε την Μπάγερν στο Βελιγράδι και παραμένει στα ψηλά της κατάταξης
Σε μείωση του συμβολαίου των παικτών προχωράει η Μακάμπι σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, μιας και έχει επηρεαστεί οικονομικά από τη μετακόμισή της στο Βελιγράδι.

Η σεζόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει περάσει από πολλά κύματα. Οι Ισραηλινοί αναγκάστηκαν να φύγουν μακριά από την έδρα τους ένεκα του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πληγεί η ομάδα και οικονομικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Walla Sports, η διοίκηση της Μακάμπι έχει προτείνει στους παίκτες της ομάδας μείωση αποδοχών, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ELPA για να γίνουν όλα νόμιμα και σύμφωνα με τη συγκατάθεσή τους.

Μάλιστα αυτή η μείωση αναμένεται να φτάσει έως και το 10%, με τη Μακάμπι να πατάει πάνω σε ένα... παραθυράκι της EuroLeague που κάνει λόγο για «περικοπές» σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Αυτό θα ισχύσει μόνο κατά τη διάρκεια που η ομάδα του Κάτας συνεχίσει να αγωνίζεται στο Βελιγράδι και όχι στο Τελ Αβίβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.